Волинь не оминула трагедія. Дев’ятеро солдатів та офіцерів загинули в бою під Донецьком.

   Інформаційне агентство Волинські Новини отримало офіційне підтвердження того, що цього ранку внаслідок обстрілу загинули бійці 51 ОМБР, яка в мирний час дислокувалася у Володимирі-Волинському. Нині солдати перебувають на Сході України, виконуючи завдання АТО.

Керівник регіональної прес-служби ЗСУ підполковник Володимир Скоростецький розповів, що вже є офіційне підтвердження трагедії. Ще близько 10 військовослужбовців перебувають у госпіталі. Нині на місці працює слідча група, згідно з протоколом.

Трагедія сталася поблизу міста Волноваха на Донеччині. Терористи підступно, із засідки, відкрили масований вогонь зі стрілецького озброєння, ручних протитанкових гранатометів та мінометів по блокпосту, на якому несли службу військовослужбовці бригади. Під час обстрілу один із зарядів влучив у бойову машину, яка перебувала на блокпосту, що спричинило вибух боєкомплекту. Є загиблі та поранені.

На місце події негайно направили санітарний транспорт для надання невідкладної медичної допомоги пораненим та евакуації їх до військово-медичних закладів.

Скільки серед загиблих та постраждалих волинян – поки не відомо. Імена пообіцяли уточнити згодом. Як і те, коли тіла перевезуть додому.

Висловлюємо співчуття родинам тих, хто загинув у бою під час проведення Антитерористичної операції.

"Щодо прізвищ загиблих і поранених - ми не можемо публікувати їх у пресі доти, доки їх родини не будуть оповіщені за офіційною процедурою", - сказав підполковник Володимир Скоростецький
Інформаційне агентство Волинські Новини

22-05-2014